hondenkennelOok voor een hondenkennel, -ren en bench kunt u terecht bij RS Volièrebouw. U wilt voor uw hond natuurlijk de beste slaap- en waakplaats. Een bench wordt gebruikt om uw hond een eigen plek te geven binnen uw woonomgeving of op reis. Niet alleen voor u is een bench belangrijk; ook voor uw hond is dit van groot belang. De hond heeft een plaats nodig waar hij zich terug kan trekken. U kunt ook besluiten om uw hond een deel van de tijd buiten in een kennel te houden. Dit is een ruime afgesloten plek waar de hond veilig in kan verblijven en bewegen.

Een goede kennel moet in de zomer voldoende koel zijn en in de winter warm en tochtvrij. De plaats van de kennel is ook belangrijk. Je kunt de kennel het beste met één kant tegen een muur plaatsen. Het liefst zo dat de open zijde op het zuidwesten of het zuidoosten ligt, zodat er veel licht in de kennel valt. Naast een ruime ren, moet een kennel bovendien ook altijd een nachthok hebben.

Materiaal hondenkennel / hondenren / bench

We werken met aluminium profielen, ACP en indien gewenst een polycarbonaat dak. ACP staat voor Aluminium Composiet Panelen. ACP is onderhoudsvrij en is bovendien erg duurzaam.
De hondenverblijven/-rennen kunnen op iedere hoogte aangepast worden. De ren kan door middel van een chassis aan de grond worden bevestigd. De deurtjes van de hondenverblijven en hondenrennen zijn voorzien van een slot wat alleen vanaf de buitenkant opengemaakt kan worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@rsvolierebouw.nl  of telefonisch via  06 55 33 00 05. U kunt ook direct, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.