Tijdens de wintertijd is het voor vis- en met name Koi bezitters raadzaam om een goede overkapping voor uw vijver te hebben. RS Volièrebouw levert en installeert vijveroverkappingen die niet alleen functioneel zijn, maar er bovendien aantrekkelijk uitzien. De vijveroverkapping wordt op maat gemaakt. Indien gewenst leveren we deze in aparte delen, zodat u de overkapping na de winter weer gemakkelijk op kunt bergen.

 

Materiaal

RS Volièrebouw werkt met hoogwaardige materialen die vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Voor vijveroverkappingen werken we met een aluminium profiel in combinatie met polycarbonaat platen. Het polycarbonaat is lichtdoorlatend (lichttransmissie tussen 82% en en 90% afhankelijk van de dikte), vrijwel onbreekbaar (250 maal sterker dan glas), licht van gewicht (50% lichter dan glas), isolerend (voor kou én warmte) en UV-bestendig.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@rsvolierebouw.nl  of telefonisch via 06 55 33 00 05. U kunt ook direct, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.