kattenverblijfEen kattenren is een ideale oplossing wanneer u uw kat in een beschermde omgeving naar buiten wilt laten. Een kattenren van RS Volièrebouw is zeer geschikt om kostbare of kwetsbare kattenrassen een buitenruimte te bieden. RS Volièrebouw maakt de ren op maat voor uw balkon of tuin. Deze kunnen in verschillende maten en uitvoeringen uitgevoerd worden. Als een aparte kattenren, of als aanbouw aan uw huis of schuur.

Materiaal kattenren

Voor het verblijf werken met aluminium profielen, ACP en polycarbonaat voor de overkapping. ACP staat voor Aluminium Composiet Panelen. ACP is onderhoudsvrij en is bovendien erg duurzaam. Het kattenren kunnen we ook op iedere hoogte aanpassen en door middel van een chassis aan de grond bevestigen. De deurtjes zijn voorzien van sloten die enkel vanaf de buitenkant openen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@rsvolierebouw.nl of telefonisch via 06 55 33 00 05. U kunt ook direct, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.