Ook voor een knaagdierverblijf voor bijvoorbeeld cavia’s, konijnen en ratten bent u bij RS Volièrebouw aan het goede adres. Of u nou op zoek bent naar een binnenhok of buitenhok; wij bieden oplossingen op maat zodat u zeker weet dat u hét knaagdierverblijf vindt dat bij uw huisdier past.

Uw muis, hamster, konijn of cavia heeft een veilig en kwalitatief goed verblijf nodig. Voor een muizenkooi, hamsterverblijf of konijnenhok zijn er niet altijd dezelfde eisen. Niet alleen in grootte van het verblijf maar ook bijvoorbeeld in de afrastering. Een muis heeft kleinere tralies of gaas nodig. Daar houden we bij RS Volièrebouw uiteraard rekening mee.Verder dragen we zorg voor voldoende isolatie en ventilatie. U kunt kiezen voor een binnenhok of buitenhok. Of misschien wilt u wel een combinatie van beiden. Vooral voor konijnen kan het leuk zijn om het buitenhok te combineren met een konijnenren. Zo heeft uw konijn voldoende ruimte om te bewegen en kan het tegelijkertijd warm in zijn hok wegkruipen als het wat kouder is. Het voordeel hiervan is ook dat het verblijf en uw konijn meer een onderdeel worden van uw tuin.

Een knaagdierverblijf is standaard rechthoekig in uitvoering. Als u specifieke eisen heeft voor wat betreft de vorm of afmetingen van het verblijf voor de inpassing in bijvoorbeeld uw woonkamer kunnen we dit uiteraard op maat leveren. Heeft u weinig ruimte? Denkt u dan eens aan bijvoorbeeld kooien met verschillende verdiepingen. Op deze wijze wordt heel veel ruimte voor het dier gecreëerd terwijl er relatief weinig ruimte van de woonkamer wordt ingenomen.

Knaagdierverblijf: materiaal

De binnenhokken en buitenhokken zijn vervaardigd van hout of ACP (Aluminium Composiet Panelen). Dit is duurzaam en bovendien onderhoudsvrij.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@rsvolierebouw.nl  of telefonisch via  06 55 33 00 05. U kunt ook direct, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.